Agramunt tindrà un nou cicle formatiu de grau mitjà el proper curs 2020/20201

Es tracta d'un cicle de forneria, pastisseria i confiteria que compta amb la col·laboració del gremi de torronaires
Cicle de forneria, pastisseria i conftieria
Cicle de forneria, pastisseria i conftieria

DIVENDRES 29 MAIG 2020

El proper curs 2020-2021 s’impartirà a Agramunt un nou cicle formatiu de grau mitjà de Forneria, pastisseria i confiteria. El grau es farà a l'Institut Ribera de Sió gràcies a un conveni amb el gremi de torronaires i permetrà oferir més formació als joves de la vila, la comarca i la demarcació de Lleida.

El grau mitjà de Forneria, pastisseria i confiteria està format per estudis postobligatoris amb els quals s’aprendrà a elaborar productes de fleca, pastisseria i confiteria; elaborar i muntar postres de restauració o compondre, acabar i presentar els productes elaborats mitjançant tècniques decoratives i innovadores. Tenen una durada de 2.000 hores (1.617 lectives en un centre educatiu i 383 pràctiques en un centre de treball) distribuïdes en dos cursos acadèmics.

Totes les persones interessades poden demanar informació a l’INS Ribera del Sió a través del telèfon 973.390.803.

El període de presentació de sol·licituds de preinsripció es farà del 2 al 8 de juny de 2020.


La demarcació de Lleida comptarà el proper curs 2020-2021 amb sis nous cicles de Formació Professional.

Document Actions