30° / 17° Intervals de núvols

Ajuntament Informa

Decret de serveis mínims de l’Ajuntament d’Agramunt per als propers dies

DILLUNS 16 MARÇ 2020

Decret de serveis mínims de l’Ajuntament d’Agramunt per als propers dies, a partir d’aquest dilluns 16 de març inclòs.

Mesures excepcionals adreçades  a tots els membres electes i personal al servei de l’Ajuntament d’Agramunt  i la residència geriàtrica Mas Vell per a limitar la prestació dels serveis públics bàsics  o estratègics i restringir la mobilitat del refer personal amb la finalitat de reduir al màxim la propagació de la infecció de la malaltia coronavirus COVID-19.

Servei de Secretaria: S’estableix com a servei bàsic i presencial el Registre General, i oficines municipals, 2 persones en horari de 8 a 15h. Aquest tindrà caràcter rotatori  de forma diària assistint dues persones cada dia a les oficines. L’atenció serà telefònica  i es prestaran els serveis que demandi la ciutadania.

Ràdio Sió- es treballarà per tal de facilitar la informació necessària i es considera un servei essencial. Aquest es realitzarà de manera prioritària.

Brigada d’obres- Es treballarà amb caràcter rotatori per facilitar els serveis de neteja i manteniment s’hauran d’adoptar les mesures corresponents.

Policia Municipal- Es treballarà amb normalitat atès que esdevé un servei bàsic i estratègic.

Residència d’Avis Mas Vell- Es treballarà amb normalitat atès que esdevé un servei bàsic i de caràcter assistencial i sanitari.

Aquesta resolució entrarà en vigor el dia 16 de març i tindrà un vigència de 15 dies naturals, per tant els seus efectes seran a partir del 16 de març i fins al 31 de març. 

*Consulta l'edicte sencer al tauler d'edictes del web Agramunt.cat

Galeria d'imatges

Document Actions