34° / 17° Poc tapat

Estiu Actiu Agramunt 2020

Tots els espectacles i activitats compliran amb les mesures sanitàries i de seguretat previstes per a la contenció de la COVID-19. Això implica que hi haurà aforaments limitats, es garantirà la distància interpersonal, hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic a l'entrada i sortida de l'espai, serà obligatori l'us de la mascareta per entrar i sortir i sempre que no es pugui garantir la distància de seguretat, es senyalitzarà l'accés al recinte, i l'entrada i la sortida es faran de manera esglaonada per evitar aglomeracions.
Inscripcions concert Xavier Mayora

Enllaç al formulari d'inscripció per al concert del cantautor Xavier Mayora, que es farà el dimecres 8 de juliol, al carrer Sió, a les 21.30h. El concert és gratuït, però cal inscripció prèvia per tal de tenir un control de l'aforament. Els seients s'assignaran per ordre d'inscripció.

Inscripcions Sent Viladot amb Meritxell Gené

Formulari d'inscripció per al concert de la cantautora Meritxell Gené el divendres 17 de juliol a la Masia Isidori a les 21.00h. El concert és gratuït, però cal inscripció prèvia per tal de tenir un control de l'aforament. Els seients s'assignaran per ordre d'inscripció. Així mateix, cal indicar si es farà degustació de producte local i recollir el tiquet (5€) a l'Ajuntament.

Inscripcions concert duet Maria Ribera & Jordi Sàbat

Enllaç al formulari d'inscripció per al concert del duet de guitarristes Maria Ribera i Jordi Sàbat, que es farà el dimecres 19 d'agost, a la plaça de l'Om, a les 21.30h. Els seients s'assignaran per ordre d'inscripció. El concert és gratuït, però cal inscripció prèvia per tal de tenir un control de l'aforament.

Document Actions