És Nadal a Agramunt 2023

Benvingudes i benvinguts al portal de l'Ajuntament d'Agramunt, el lloc de trobada virtual on la màgia del Nadal pren vida. Ens complau convidar-vos a participar activament en les emocionants activitats que hem preparat per aquesta temporada festiva del 2023 i 2024.

1.jpg

Aquestes festes de nadal torna l’Actinadal amb noves activitats i propostes per als infants que enguany estiguin cursant els cursos entre i3 i 6é de primària.

Les dates que s’oferirà l’activitat són:

Desembre: 21, 22, 27 , 28, 29

Gener: 2, 3, 4, 5. 

Tots els dies s’oferirà sessió de matí i tarda excepte el dia 5 de gener que tan sols s’oferirà sessió de matí. Els horaris de les sessions són: en sessió de matí inici a les 9:00h i recollida  a les 13:00h. Les sessions de tarda l’inici és a les 16:00h i el tancament a les 19:00h.

Totes les sessions es realitzaran al Pavelló firal, menys el dia 5 de gener que l’activitat es durà a terme al Casal agramuntí.

Els preus de les sessions són:

 • Matí: 
  • A partir de les 9:00h. -> 6€
  • A partir de les 10:00h. -> 5€
 • Tarda:
  • De 16:00h a 19:00h. -> 5€

Per als més fidels a les activitats oferim l’opció d’adquirir un abonament que permet entrada a les 17 sessions a un preu de 80€.

L’adquisició dels abonaments es podrà realitzar presencialment a les oficines de l'ajuntament a partir del dia 11 de desembre fins el dia 20 de desembre. Un cop acabat aquest termini es podrà adquirir l’abonament a la taquilla d’entrada de l’Actinadal al pavelló firal a partir del dia 21 de desembre. Les families que tinguin l’abonament se’ls facilitarà un carnet per poder accedir amb rapidesa a l’activitat.

Les famílies nombroses i/o monoparentals tenen un 50% de descompte amb els abonaments. L’entrada de sessió no té cap descompte.

Totes les entrades de sessió s’adquireixen a les taquilles del pavelló firal.

Properament podreu trobar les activitats programades.

*L'Ajuntament d'Agramunt recomana als sol·licitants que duguin els formularis impresos i omplerts a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà.

Durant les festes de Nadal des de la regidoria de lleure s’han preparat tres tallers per a joves per les edats compreses entre els 12 i el 18 anys. Tres tallers repartits en 3 sessions de 3 hores.

Les propostes d’enguany pel Nadal Jove són:

 • Taller de cuina, sota el nom “De cara la cuina”. Es durà a terme els dies 272.jpg, 28 i 29 de desembre a l’espai cívic, de 10:00h a 13:00h.
 • Taller de tractament i captació d’imatges. Es durà a terme els dies 27, 28 i 29 de desembre a la sala de tecnologies de l’espai cívic.
 • Taller de teatre. Es durà a terme els dies 2, 3, 4 i 5 de gener de 2024. en horari de 10:00h a 13:00h. Es durà a terme a l’espai cívic excepte la sessió del dia 5 de gener que es farà al Casal agramuntí.

Els preus de les sessions són:

 • De cara a la cuina: 15€
 • Tractament d’imatges: 15€
 • Taller de teatre: 18€

El material necessari varien segons les activitats:

De cara la cuina

 • Davantal.

Tractament d’imatges

 • Càmera o mòbil per captar imatges.
 • Portàtil.

Taller de teatre:

 • Indumentaria requerida i acordada durant el taller.

Totes les inscripcions s’hauran de realitzar presencialment a les oficines de l’Ajuntament. Les inscripcions als tallers de cuina i de tractament d’imatge es podran realitzar fins el dia 22 de desembre. Per les inscripcions al taller de teatre serà fins el dia 29 de desembre.

Per als joves que presentin el carnet jove en el moment de la inscripció, tindran un 50% de descompte al preu del taller.

*L'Ajuntament d'Agramunt recomana als sol·licitants que duguin els formularis impresos i omplerts a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà.

3.jpg

El Petit Nadal és una activitat novencarada pel públic més menut de la nostra vila que acull infants amb edats entre els 0 i 4 anys, que es durà a terme el dissabte 23 de desembre a partir de les 10 del matí a l’Espai Cívic. S’hi trobaran diferents propostes d’estimulació i de treball psicomotriu centrant-se amb la motricitat fina on es distribuirà l’activitat amb 4 ambients diferents. Els nens i nenes podran gaudir i jugar amb les instal·lacions de Indrets de joc, escoltar diferents contes i moltes propostes més. 

El preu per infant és de 2€.

Les inscripcions es duran a terme al mateix Espai Cívic.

A6640228-8557-4553-8AEB-BC5948867C86.jpeg

El proper dissabte 30 de desembre, els Patges Karim i Karima arriben a la nostra vila enviats per S.M. Reis Mags d'Orient. Ens han fet saber que la recollida de les cartes serà a l'Espai Cívic a partir de les 18h on atendran i escoltaràn a tots els infants que els portin les seves cartes amb totes aquelles joguines que els agradaria que els portés els S.M. Reis Mags d'Orient.

Per aquelles famílies que vulguin els Reis Mags portin les joguines a les cases podran inscriure's a la taula habilitada pels membres de la comissió de festes. Sinó, s’obrirà un enllaç per poder realitzar la inscripció (places limitades).

CAGA SOCA.jpgL'Ajuntament ha organitzat un any més una cagada popular de la soca oberta a tots els nens i nenes.

Es farà el diumenge 24 de desembre a partir de les 18h a la plaça de l'Església.

EL TERMINI PER INSCRIURE'S A AQUESTA ACTIVITAT HA FINALITZAT.

Només podran participar els nens que s'hagin apuntat prèviament, ja que el mateix dia no es faran inscripcions.

Les famílies es poden apuntar amb grups d’entre 6 i 10 persones, o be, individualment, que l’organització els distribuirà en nous grups.

Les inscripcions es podran realitzar fins el proper dijous dia 21 de desembre de 2023.

*Llaminadures sense gluten

REIS.jpgEl proper 5 de gener Agramunt rep els Reis Mags.

La rua serà pels carrers del poble a partir de les 19h. El punt d'inici serà av. Marià Jolonch i passarà per la pl. del Pou, C. 'Àngel Guimerà, C. dels Estudis Nous, Pl. Mercadal, Baixada del Mercadal i Pl. de l'Església.

A la plaça de l'Església es donarà la benvinguda i adoració al nen Jesús.

Els Reis Mags faran la recepció a totes les famílies al pavelló firal on petits i grans podran conèixer-se en persona.

Aquelles famílies que ho desitgin podran sol·licitar la rebuda a domicili dels Reis Mags a través del següent enllaç. https://forms.gle/865PtW6oyUadWQHG9

Les places de les visites a domicili són limitades. S’obriran inscripcions el dia 23 de desembre fins al 2 de gener.

L'Ajuntament ha organitzat diverses activitats per acomiadar l'any 2023, incloent la Festa dels Nassos amb conte, taller de bachata, l'arribada de l'Home dels Nassos i la 3a Cursa dels Nassos al carrer Sió

FESTA DELS NASSOS.jpgPer acomiadar aquest any 2023 des de l’Ajuntament s’han organitzat diverses activitats conjuntament amb les entitats que tindran lloc l’últim dia de l’any, el diumenge 31 de desembre.

La Festa dels Nassos començarà a un quart d’onze del matí amb l’explicació d’un conte de nassos que anirà a càrrec de Jovent Republicà.

A continuació, es farà un taller de bachata amb els monitors Axel i Anna, i a partir de dos quarts de dotze del matí arribarà l'Home dels Nassos acompanyant dels Tabalers dels Diables l’Espetec.

La festa clourà amb la 3a Cursa dels Nassos que es farà a partir de les 12 h. Per participar en la cursa, cal fer una inscripció prèvia a través https://www.entrapolis.com/entradas/cursa-dels-nassos-carrer-sio
Totes les activitats es faran al carrer Sió.

L’Ajuntament d’Agramunt torna a organitzar la festa de cap d’any pel pròxim 31 de desembre.

Des de la regidoria de festes es fa una proposta amb djs reconeguts i entrada gratuïta.CAP D'ANY.jpg

Començarem l’any amb Dj JM Sanchez que ens portarà la millor selecció de música remember dels 80's, 90's i 2000 i seguirem la nit amb Dj Milu amb la millor selecció actual.

La Festa de Cap d’Any es farà al pavelló firal a partir de la una de la matinada. Aforament limitat.

Important: Els joves que tinguin 16 i 17 anys poden accedir al recinte sense una persona adulta i sense autorització del pare/mare o tutor/a legal. Les persones menors de 16 no poden accedir al recinte sense una persona adulta. Cal, a més, una autorització de tots els menors de 16 anys, encara que el/a menor vagi amb seu el pare/mare o tutor/a legal o persona acompanyant. Cal presentar l’autorització a l’entrada del recinte en paper (hi haurà autoritzacions a l’entrada i sinó es pot que us podeu descarregar a la part inferior d'aquesta pàgina).

AUTORITZACIÓ MENORS