11è Concert Ramon Casals

Cor de Cambra del Palau de la Música

La Coral d'Avui-Bon Cant ha organitzat l'11è Concert Ramon Casals que es farà el dissabte 13 de maig. El concert anirà a càrrec del Cor de Cambra del Palau de la Música, que ens oferirà el projecte El repertori popular contemporani.

Aquest serà l'11è concert que organitza l'entitat dins el projecte anual que té com a objectiu retre homenatge a qui fou durant més de 30 anys director de la Coral d'Avui i Bon Cant: Ramon Casals. 

L'entrada per al concert té un cost de 12 euros i es poden comprar al web www.inscripcions.cat/corcambrapalaumusica2023 i a l'Oficina de Turisme.

 

CANÇONER POPULAR CONTEMPORANI 

Fa 100 anys Rafael Patxot encarrega a l'Orfeó Català i als especialistes en cançons tradicionals el projecte de l'Obra del Cançoner Popular de Catalunya, que va aplegar desenes de milers de cançons. 

Amb la idea magnífica de connectar el passat i el present, hem escollit un grapat de cançons d'aquest valuós recull arranjades en els darrers anys per a cor i tres instruments per diversos compositors (Gasull, Guzmán-Antich, Magrané, Pastrana, Prat, Puig i Vivancos) i, encara més, s'ha encarregat a sis compositors joves nous arranjaments (Campmany, Gomila/Vallès, Guzmán-Bonet, Ollé, Pintó i Tordera). 

A partir de melodies de la Vall d'Aran, el Pallars Jussà, el Berguedà, Cerdanya, la Garrotxa, Osona, Sant Feliu de Guíxols, Segrià, l'Alt Urgell, la Segarra, el Baix Camp, Baix Ebre i Mallorca sentireu a narrar històries d'amor, incestos, cançons de bressol, cants de feina, nadales, llegendes, sàtires i sardanes. 

 

Teatre Casal Agramuntí
  • Quan 13/05/2023 de 22:00 a 23:30
  • On Teatre Casal Agramuntí
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal