21è Cap de Setmana Ibèric

Visites guiades a la Necròpolis d'Almenara

Agramunt es suma un any més als actes del cap de setmana ibèric que tindrà lloc aquest proper cap de setmana 2 i 3 d'octubre. Aquesta és la 21ª edició que enguany està dedicada a les xarxes de comunicació de la societat ibèrica.

Per aquest motiu s’han organitzat dues visites guiades i gratuïtes a la Necròpolis d’Almenara, el jaciment ibèric del nostre terme inclòs dins la Ruta del Ibers.

Concretament les visites, es faran el dissabte 2 i el diumenge 3 a les 12h amb punt de trobada a la mateixa necròpolis. Per participar d’aquestes activitats no cal fer inscripció prèvia. Cal recordar però, que serà obligatori l'ús de mascareta durant la visita i s’hauran de mantenir les distàncies amb les persones que no formen part del grup de convivència habitual.

La visita guiada anirà càrrec de l’equip d’arqueòlegs que ha dut a terme les campanyes d’excavacions al jaciment.

L’organització del Cap de Setmana Ibèric és fruit de la col·laboració entre el Museu d’Arqueologia de Catalunya i els ens gestors de cadascun dels jaciments que integren la Ruta dels Ibers.

Durant tot el cap de setmana, es celebren diferents activitats gratuïtes als jaciments de la Ruta del Ibers. Trobareu tota la informació a www.rutadelsibers.cat.

 

Necròpolis d'Almenara
  • Quan 02/10/2021 a 12:00 a 03/10/2021 a 13:30
  • On Necròpolis d'Almenara
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal