2a Lliriada

Floració dels lliris

La Companyia de teatre Teatredetics, juntament amb Lo Pardal i l’Ajuntament d’Agramunt han organitzat la segona Lliriada que tindrà lloc el dilluns 1 de maig i que compta amb la col·laboració de diverses associacions i empreses agramuntines.

D’aquesta manera es dona continuïtat a la iniciativa promoguda l’any passat coincidint amb la floració del lliris i l’homenatge a Guillem Viladot en el centenari del seu naixement.

La segona Lliriada també es farà al Parc de Riella amb activitats gratuïtes de les onze del matí fins a les dues del migdia. Es faran tallers, jocs, escenificacions, lectures de poemes, hi haurà música, vermut i moltes activitats més. Una activitat pensada per gaudir-la amb família.

Enguany, el tret de sortida a la segona Lliriada es farà a dos quarts d’onze a la plaça del Pou,  quan les cadires confeccionades a Lo Pardal per l'artista Jordi Rocosa seran traslladades en seguici popular fins al Parc de Riella acompanyades per associacions d'Agramunt relacionades amb la cultura popular.

El projecte Sec en sec ha estat un taller obert de Rocosa a la fundació Lo Pardal on s’han confeccionat un total de 22 cadires a partir de troncs del pantà de Rialb que han quedat als marges on cop assecada l’aigua. El dia 1 de maig s’exposaran les cadires a la llera del riu Sió, coincidint amb la Lliriada, i simbolitzant l’espera de l’arribada de l’aigua. Posteriorment la instal·lació escultòrica es podrà visitar a Lo Pardal.

Galeria d'imatges

Sec en sec
Parc de Riella
  • Quan 01/05/2023 de 11:00 a 14:00
  • On Parc de Riella
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal