2a Posa't la Gorra a Agramunt

Agramunt acollirà el diumenge 21 de maig la segona edició de la festa del Posa’t la Gorra. Aquesta iniciativa es fa en solidaritat amb els infants i els adolescents amb càncer. La segona edició està organitzada per l’AFANOC Lleida i l’Ajuntament d’Agramunt, i la col·laboració d’empreses i negocis d’Agramunt.

Les activitats començaran a les deu del matí amb una caminada popular apta per a tothom amb punt de sortida i arribada al pavelló firal. 

A partir de les 11.30 h, a l’interior de pavelló, els participants podran gaudir de l’espectacle “Mira, flipa, mola” que anirà a càrrec del grup de màgia Next Generation format per un grup de noies adolescents.

Durant la jornada també es faran tallers i un sorteig solidari.

Per participar a la caminada i a la festa del Posa’t la Gorra, s’ha de comprar la gorra Eyesores (8 euros) i fer una inscripció prèvia (a partir dels tres anys). Les inscripcions es poden fer  presencialment a Turisme d’Agramunt o en format online a través del QR del cartell o del web www.afanoc.org/posat-la-gorra.

Amb la compra de la gorra més la inscripció està inclòs un esmorzar, una tira pel sorteig i l’entrada a la festa. Les inscripcions es poden fer fins al 18 de maig. Si només es vol assistir a la festa, serà necessària la gorra Eyesores per a tots els infants a partir dels 3 anys (per als adults no és obligatòria).

Les gorres es poden comprar a diferents punts d’Agramunt: Oficina de Turisme, Quitxalla, Restaurant Crich, Farmàcia Marta Solé, llibreria l’Espiga, Farmàcia Gilbert Esteve i BonÀrea.  

 

Pavelló firal
  • Quan 21/05/2023 de 10:00 a 13:30
  • On Pavelló firal
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal