Arribada de SSMM Reis d'Orient a Agramunt

Actes previstos

Aquest any podrem gaudir de la cavalcada amb el Rei Melcior, el Rei Gaspar i el Rei Baltasar i els seus patges. Està previst que els reis arribin a Agramunt el dimecres dia 05 de gener a partir de les set de la tarda.
El recorregut que faran és el següent: Avinguda Marià Jolonch, Carrer Àngel Guimerà, carrer Estudis Nous, plaça del Mercadal, i plaça de l'Església on només faran l'adoració al Nen Jesús.
A continuació, la comitiva reial es desplaçarà al pavelló firal, on des d’un escenari a l’exterior, l’alcaldessa els hi donarà la benvinguda i ses majestats es dirigiran a tots els nens i nenes. Desprès, es farà una recepció estàtica dins el pavelló, amb un recorregut definit, des d’on els nens podran saludar als reis i patges (les portes del pavelló firal estaran obertes per garantir la ventilació de l’espai).
Per participar a la recepció no cal fer cap inscripció prèvia. Es faran entrades esglaonades i sempre mantenint la distància de seguretat entre famílies o grups bombolla.
Per a tots aquells nens que estan confinats a casa, els reis es posaran en contacte amb ells a través de l’aplicació Zoom. Demanem que només s’apuntin a les connexions en línia aquelles famílies que no poden anar al pavelló o veure els reis a la cavalcada. Per a les connexions, és necessari fer una inscripció a través del web www.agramunt.cat
També es podrà seguir la cavalcada i el discurs dels reis en directe per l’Instagram de l’Ajuntament d’Agramunt.
*Aquests actes es duran a terme sempre i quan es mantinguin les mesures actuals de prevenció per la Covid-19 o la situació epidemiològica del municipi no canviï.
Agramunt
  • Quan 05/01/2022 de 19:00 a 21:30
  • On Agramunt
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal