Cicle de trobades virtuals amb autors i autores de novel·la històrica

Coneix l'autora de "Pa amb xocolata" Teresa Roig

L'Arxiu Comarcal de l'Urgell, dins el cicle "Coneix l'autor@"farà una sessió amb Teresa Roig autora del llibre "Pa amb xocolata". 

Es tracta d'un cicle on hi pots trobar  escriptors i escriptores de novel·la històrica. Un conjunt de trobades en línia amb els autors,on podràs conèixer la trama dels llibres, la seva inspiració, el seu procés creatiu i el treball de recerca. A més podràs preguntar-los-hi tot allò que vulguis en directe.

La sessió amb la Teresa Roig tindrà lloc el dimecres 16 de desembre de les 19:30 h a les 20:30 h.

"Pa amb xocolata" de Teresa Roig: Agramunt, 1936. Una vesprada d'estiu, en Llibert veu un estel fugaç entre els núvols, als afores del poble. Vol demanar un desig: que torni a obrir la fàbrica de xocolata que tant enyora. Però en apropar-se veu qe no és un estel ni un àngel caigut, sinó un home. Un pilot italià de l'Aviaziones Legionaria que, en el transcurs d'una missió secreta, ha patit un accident. I no sols ha perdut el seu avió...també la memòria.

Totes les persones interessades es poden inscriure trucant al telèfon 973.312.411 o per correu electrònic a acurgell.cultura@gencat.cat

Sessió en línia
  • Quan 16/12/2020 de 19:30 a 20:30
  • On Sessió en línia
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal