Curs Art i Territori

Nova edició del curs d’estiu de la Universitat de Lleida

Agramunt acollirà els propers 1, 2 i 3 de juliol una nova edició del curs d’estiu de la Universitat de Lleida, Art i Territori, dedicat enguany a l’Objecte trobat.

Aquest serà un dels pocs cursos d’estiu que s’impartirà de manera presencial, ja que es farà bàsicament en espais a l’aire lliure. El període de matrícula està obert fins a exhaurir places (25) o bé fins el dia abans de l’inici del curs i per formalitzar-la cal enviar al correu a estiu@udl.cat la butlleta disponible a http://estiu.udl.cat.

Arran del període de confinament de l’any passat, sorgeix la idea de reflexionar al voltant de l’objecte trobat. Quins records ens porta? Explorar-ne nous usos? Què suposa per mi? I per als altres? Al voltant d’aquest fet, el curs planteja explorar aquests significats de la mà d’un equip docent integrat per professors universitaris, artistes, arqueòlegs i gestors culturals.

Serafina Balasch Puig (artista plàstica), Òscar Escala Abad (Iltirta Arqueologia, SL), Gerardo García Ortín (artista plàstic), Glòria Jové Monclús (UdL), Joanpere Massana Blanch (artista plàstic), Pau Minguet Sánchez (Fundació Privada Guillem Viladot), Andreu Moya Garra (Iltirta Arqueologia, SL) i Nil Nebot Torrella (artista plàstic) són els docents que participaran en l’edició d’enguany.

Podeu consultar els detalls del programa a https://www.udl.cat/ca/serveis/estiu/Cursos/agramunt/#

Espai Guinovart i Lo Pardal
  • Quan 01/07/2021 a 09:00 a 03/07/2021 a 14:00
  • On Espai Guinovart i Lo Pardal
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal