Diada de Sant Jordi

La celebració de la diada de Sant Jordi com en anys anteriors es farà al carrer, concretament a la plaça del Pou.

Durant el matí, s'habilitarà un espai de lectura infantil, es farà intercanvi de llibres, la biblioteca també sortirà al carrer i a la plaça hi hauran parades d'entitats i associacions. L'entitat Acció pels pobles explicarà contes solidaris al llarg del dia. Concretament, aquestes sessions es faran a les 11.30 h, a les 13 h i a les 17 h. A més, durant tot el dia les llibreries i les floristeries locals muntaran la seva parada davant els seus establiments.

A les sis de la tarda, a la plaça del Pou, es farà la presentació del conte L'Angelina Comadrona (1927-2012). Es tracta del segon conte del projecte Contarrons que ha escrit Ricard Bertran i ha il·lustrat Serafina Balasch. El conte explica de forma pedagògica la professió de llevadora així com tot el procés de reproducció a partir de la història de l'Angelina a través de la seva protagonista que es diu Tina. La presentació es complementarà amb una exposició de fotos de diferents veïns d'Agramunt amb l'Angelina. El primer conte de la col·lecció Contarrons Senyor Victorino – El somni d'un caparró es va presentar l'any passat també durant la diada de sant Jordi.

Després de la presentació del conte, a les set del vespre es farà l'entrega de premis del Certamen Literari de Sant Jordi.


Per la seva part, l'Espai Guinovart, també ha organitzat un taller per celebrar la diada de sant Jordi, es tracta del taller "L'arbre és un llibre". Una activitat dirigida a tots els públics, inspirada en les obres escultòriques de l'artista Josep Guinovart que es farà a l'espai d'11 a 12.30 h.

 

Sant Jordi Agramunt 2022
Sant Jordi Agramunt 2022

Galeria d'imatges

SANT JORDI Agramunt 22.jpg
Plaça del Pou
  • Quan 23/04/2022
  • On Plaça del Pou
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal