Diada Nacional de Catalunya

L’Ajuntament d’Agramunt ha organitzat diferents actes per celebrar la Diada Nacional de Catalunya. Així, es recupera l’acte al Pilar d’Almenara amb una caminada oberta a tothom el dissabte 10 de setembre. El punt de sortida serà la plaça Fondandana a dos quarts de set de la tarda.

Un cop arribats al Pilar es farà la lectura d’un manifest i també hi haurà una actuació musical. Durant l’acte també es farà la presentació de la intervenció que s’ha dut a terme en les obres de millora d’accés al Pilar i una breu explicació històrica del monument.

 D’altra banda, l’acte institucional de la Diada tindrà lloc diumenge 11 de setembre a la plaça 11 de Setembre. L'acte començarà a les 11h del matí, i un cop feta l’ofrena floral i els parlaments, la cobla Jovenívola d’Agramunt oferirà una audició de sardanes a la plaça del Mercadal.

Totes les entitats que vulguin fer la ofrena poden apuntar-se en aquest enllaç: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSevZJRvxR9Ensrn1QOTKVz4BwsFhbWbobYw3HrAAS-o3urabw/viewform

 

Agramunt
  • Quan 10/09/2022 a 18:30 a 11/09/2022 a 11:00
  • On Agramunt
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal