25° / 12° Intervalos nubosos con tormenta

Diada Nacional de Catalunya

L’Ajuntament d’Agramunt ha organitzat diferents actes per celebrar la Diada Nacional de Catalunya. Així, es recupera l’acte al Pilar d’Almenara amb una caminada oberta a tothom el dissabte 10 de setembre. El punt de sortida serà la plaça Fondandana a dos quarts de set de la tarda.

Un cop arribats al Pilar es farà la lectura d’un manifest i també hi haurà una actuació musical. Durant l’acte també es farà la presentació de la intervenció que s’ha dut a terme en les obres de millora d’accés al Pilar i una breu explicació històrica del monument.

 D’altra banda, l’acte institucional de la Diada tindrà lloc diumenge 11 de setembre a la plaça 11 de Setembre. L'acte començarà a les 11h del matí, i un cop feta l’ofrena floral i els parlaments, la cobla Jovenívola d’Agramunt oferirà una audició de sardanes a la plaça del Mercadal.

Totes les entitats que vulguin fer la ofrena poden apuntar-se en aquest enllaç: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSevZJRvxR9Ensrn1QOTKVz4BwsFhbWbobYw3HrAAS-o3urabw/viewform

 

Agramunt
  • Quan 10/09/2022 a 18:30 a 11/09/2022 a 11:00
  • On Agramunt
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

Document Actions