Exposició: "Tu tens la clau"

Salut, benestar i prevenció de drogues

La Biblioteca Municipal Guillem Viladot acull l’exposició “Tu tens la clau”, elaborada i impulsada per Projecte Home Catalunya i coorganitzada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya – Central de Biblioteques de Lleida.

És una exposició que ensenya com és d’important conèixer-nos i enfortir-nos per a reduir l’abús de les drogues i altres addiccions.

L’exposició sorgeix de la necessitat de treballar en la prevenció del consum d’alcohol i altres drogues, sobretot entre els adolescents i joves. Per abordar aquestes qüestions, es va dissenyar l’exposició posant el focus en els perills de les drogues i centrant l’atenció en una sèrie d’aspectes fonamentals per al desenvolupament de la persona, que són claus per tal de construir una vida més plena, saludable i lliure de conductes de risc com ara l’abús de drogues. Així, el format de l’exposició es basa en cinc portes que cal explorar per tal d’aprofundir en l’autoconeixement i que conviden a reflexionar a través de la interacció, oferint claus per obrir-les.

Tot i que centrada en un primer terme en els joves i les seves famílies, l’exposició vol arribar també al públic general per abordar conductes de risc sovint invisibilitzades perquè compten amb l’acceptació social, com ara l’abús del consum d’alcohol.

La inauguració es farà el dia 4 de maig a les 12h.

Galeria d'imatges

Exposició: Tu tens la clau
Biblioteca Municipal Guillem Viladot
  • Quan 04/05/2022 de 12:00 a 13:00
  • On Biblioteca Municipal Guillem Viladot
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal