Festa Major Agramunt

Agramunt celebra la seva festa major de l'1 al 4 de setembre. Aquesta és la programació prevista per avui divendres 2 de setembre:

A les 10 h, a la plaça de l'Església, XOCOLATADA POPULAR (sense gluten i lactosa). Per començar la Festa Major ben dolçament.

A continuació, GRAN GIMCANA DE FESTA MAJOR. Inscripció prèvia fins al dimarts 30 d’agost

Tot seguit, a la plaça Fondandana, GUERRA D’AIGUA. Porta la teva pistola, galleda, etc per a mullar a qui vulguis. Organitza: Diables l'Espetec

A les 13 h, a la plaça del Mercadal, SESSIÓ DE SARDANES amb la cobla VENTS DE RIELLA.

A les 17 h, al BAR 310 AGRAMUNT TORNEIG DE BUTIFARRA. Organitza: Bar 310 Agramunt

A les 17 h, a la plaça del Pou, CAMPIONAT DE TENNIS TAULA INFANTIL. Una activitat esportiva més per la Festa Major. Col·labora: Club Tennis Taula Xavier Sangrà Agramunt.

  • Categoria infantil: Fins a 10 anys i d’11 a 14 anys.
  • Categoria adult: De 15 a 17 anys i a partir de 18 anys.

A les 18 h, a la plaça del Mercat, CONCERT D’ANIMACIÓ INFANTIL amb l’espectacle RIKUS.

A les 19.15 h, a la plaça de l'Església, DANSA DELS CAPARRONS amb la Bepeta Manetes, lo Victorino, l’Angelina Comadrona i lo Jaume Anyego.

A continuació, BALLADA POPULAR DE LA DANSA DE CANUTS.

Durant l’acte hi haurà paradeta per poder comprar els contes de la col·lecció Caparrons, i una urna per poder votar lliurement quins seran els propers Caparrons.

Tot seguit, acte de PRESENTACIÓ DEL NOU CAPGRÒS D’AGRAMUNT “LO GUILLEM” en commemoració del centenari del naixement de l’il·lustre agramuntí Guillem Viladot.

A les 20 h, a la plaça del Mercadal, BALL DE FESTA MAJOR. Sessió llarga de ball fins les 22:30h amb l’orquestra MEDITERRANEA.

A les 00 h, al Passeig Josep Brufau, CONCERT amb NATIVA, la nova banda dels membres de la Raiz + VERSION IMPOSSIBLE + DJ SERGI DOMENE del programa Interactua de Flaix FM.

Agramunt
  • Quan 02/09/2022 de 10:00 a 23:55
  • On Agramunt
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal