Fira del vehicle d'ocasió d'Agramunt- Agr'auto

20a edició de la fira

Els dies 2 i 3 d’abril se celebrarà a Agramunt la XX edició de la Fira Agr’auto, dedicada als vehicles d’ocasió.

Enguany participen en la fira cinc expositors locals que mostraran a la fira més d'un centenar de vehicles distribuïts entre el pavelló firal, el pavelló esportiu i una carpa exterior. Una de les novetats d’enguany és que s’ha ampliat la superfície d’exposició cap al recinte firal del pavelló esportiu que es convertirà en un espai dedicat als vehicles elèctrics i híbrids.

Com en edicions anteriors, es farà un sorteig d’un viatge entre totes les persones que comprin un vehicle durant la fira.

El recinte firal estarà obert de les 10 a les 14 h i de les 16 a les 20 h. Entrada lliure.

Programació d’actes prevista:

Dissabte 02 d’abril

10 h Obertura del recinte firal

A les 11 h, Inauguració oficial de la XX edició de l’Agr’auto a càrrec del Delegat del Govern a Lleida, Bernat Solé, l’alcaldessa d’Agramunt Sílvia Fernàndez i la regidora de fires, Tamara Lombardo.

A les 12 h, xerrada “Instal·lacions fotovoltaiques d’autoconsum” a càrrec de Becquel, empresa especialitzada en instal·lacions fotovoltaiques.

De les 17 a les 20 h, Hola Watty! Un joc de gran format per jugar en família. A través d’aquest joc es podrà prendre consciència de bones i males pràctiques sobre l’eficiència energètica. La proposta educativa té com a objectiu donar a conèixer les diferents maneres amb les quals es pot generar l'electricitat que arriba fins a la nostra llar, i les diferents maneres amb què podem consumir l'energia que necessitem.

A les 18 h, xerrada “Cap a una mobilitat sostenible. L’ús del vehicle elèctric” a càrrec de Volttour- Associació Promotora del vehicle elèctric.

Les xerrades i el joc es faran al pavelló del vehicle elèctric (pavelló esportiu).

Diumenge 03 d’abril

A partir de les 09 h a la plaça Fondandana  13a trobada motera a càrrec del Club Motorrons d’Agramunt.

A les 10 h obertura del recinte firal.

A les 11.30 h sorteig de material entre tots els participants a la concentració motera.

Pavelló firal
  • Quan 02/04/2022 a 10:00 a 03/04/2022 a 20:00
  • On Pavelló firal
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal