Gran Recapte d'Aliments

Agramunt s'ha adherit un any més a la campanya del Gran Recapte d'Aliments que tindrà lloc aquest divendres 25 i dissabte 26 de novembre.

La 14a edició del Gran Recapte es farà en un format mixt: es manté la recollida monetària que es va iniciar amb la pandèmia i torna la recollida física d’aliments i la participació dels voluntaris. 

Per això, els dies 25 i 26 de novembre, es farà la recollida física als supermercats i petits comerços. Els punt de recollida adherits a Agramunt són: Bonàrea, Cal Sera, Cal Serra, Caprabo, Dia, Plusfresc, Spar, Supermercat Pròxim i el Cor Parroquial.

També seran punts de recollida d'aliments els centres escolars: (l'INS Ribera del Sió, la Llar d'Infants Municipal l'Era d'Agramunt, el Col·legi Mare de Déu del Socós, l'Escola Macià-Companys), el pavelló esportiu, l’ajuntament i l’escola municipal de música.  

També es podran fer donacions monetàries al web www.granrecapte.com fins al 6 de desembre.

Productes d’higiene personal i per a la neteja de la llar, oli, conserves de peix, llet, sucre, llegums, sal, farina, galetes, pasta i arròs, són els productes que es necessiten en aquests moments al Banc d’Aliments d’Agramunt, tot i que seran benvinguts tots els oferiments i donacions. 

Tots els productes recollits es dipositaran al Banc d'Aliments d'Agramunt. 

Agramunt
  • Quan 25/11/2022 a 10:00 a 26/11/2022 a 20:00
  • On Agramunt
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal