Inauguració exposició "Paisatge Viladot"

En el marc de la commemoració de l'Any Guillem Viladot, i en el marc del centenari del seu naixement, el Museu de la Vida Rural i Lo Pardal inauguraran una exposició que mostrarà l’ús del paisatge agramuntí en la seva obra: Paisatge Viladot.

Per fer-ho, l'exposició es centra en la producció més plàstica del poeta de Riella. Una obra plàstica que, segons el mateix autor, no va deixar mai de ser una producció poètica. És a dir, poemes que en molts casos guanyaven volum gràcies als objectes que contenien. Des d'aquesta perspectiva, i tot fent un repàs de la seva trajectòria, s'hi troben quatre maneres en què Viladot ha representat o inclòs el paisatge riberenc dins de les seves produccions més plàstiques.

Viladot (Agramunt 1922 – Barcelona 1999) no només va ser un escriptor prolífic sinó, també, un creador polifacètic que va festejar i excel·lir en múltiples llenguatges artístics: el poètic, el literari, l'experimental, el periodístic o el plàstic.

L’acte d’inauguració es farà el dissabte 16 de juliol a les 12 h i comptarà amb Josep Bertran, comissari de l’exposició; Pau Minguet, director de Lo Pardal; Aida Morgades, 1a tinent d’alcalde de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí; Enric Mercadé, regidor de comerç, cultura, festes i tecnologies de la informació de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí; Sílvia Fernández, alcadessa d’Agramunt; i Gemma Carbó, directora del Museu de la Vida Rural. 

L'exposició es podrà visitar fins al 25 de setembre al Museu de la Vida Rural.

Museu de la Vida Rural
  • Quan 16/07/2022 de 12:00 a 14:00
  • On Museu de la Vida Rural
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal