L'Encontrada

Llibres de proximitat

La regidora de cultura de l'Ajuntament d'Agramunt i la Biblioteca Municipal Guillem Viladot han organitzat el cicle l'Encontrada. 

Es tracta d'un cicle de presentacions de llibres de proximitat escrits per persones del nostre territori. 

El 24 de maig, Enric Khan presentarà el seu llibre Dos flores son más fuertes si juntas pasan sed.

Dos flores son mas fuertes si juntas pasan sed

És una novel·la on s’explica la historia d’un noi que viatja a Mèxic d’intercanvi universitari deixant enrere la seva parella sentimental, la seva família i els seus amics i amigues. En aquesta aventura, el protagonista s’endinsa en un nou país totalment desconegut per a ell on coneixerà noves cultures i costums; i la enorme distància amb les seves persones estimades li generaran controvèrsies i li farà plantejar noves formes de relacionar-se. Les adversitats i novetats que es va trobant al seu camí les utilitza per a créixer, sempre acompanyat del seu apreciat diari, en el qual hi escriu les seves vivències i reflexions tant en forma de poemes, com de textos.

Enric Kahn, pseudònim d’Enric Camats Castellà, va néixer a Artesa de Segre (Lleida) a l’agost de 1998. Es va graduar en Nutrició Humana i Dietètica a la Universitat de Lleida, però va emprendre, al mateix temps, una carrera literària publicant el 2019 la seva primera obra Biografía de un poeta perdido i aquest mes d’abril ha sortit a la llum la seva primera novel·la Dos flores son más fuertes si juntas pasan sed. Des de llavors ha anat experimentant amb la poesia, la prosa i la oratòria; vivint, escrivint i recitant.

Biblioteca Municipal Guillem Viladot
  • Quan 24/05/2022 de 19:00 a 20:30
  • On Biblioteca Municipal Guillem Viladot
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal