ESSÈNCIES, AMB LIEDER CÀMERA

El diumenge 16 de maig, a les 12 del migdia, tindrà lloc a la sala teatre del Casal Agramuntí el 9è Concert Ramon Casals a càrrec del cor Lieder Càmera de Sabadell, sota la direcció de Josep Vila i Casañas ens oferiran l'espectacle Essències.
Aquest serà el 9è concert que organitzem dins un projecte anual que té com a objectiu retre homenatge a qui fou durant més de 30 anys, director de la Coral d'Avui i Bon Cant.
En Ramon Casals (1941-2008) va deixar una gran petjada en el cor de molts agramuntins que any rere any recordem el seu compromís amb la música, el poble i el país, com el valuós treball dins el món coral.
Preu de l'entrada: 10 € 
Venda d'entrades a partir de l'1 de maig per internet a través de www.inscripcions.cat/liedercamera2021/  i a l'Oficina de Turisme.
Essències és un recull eclèctic d'obres que, amb el reforç d'una posada en escena conceptual, mínima i elegant, farà una passejada per la trajectòria del cor.
S'hi podrà sentir obres Brahms, Toldrà, Howells, Ollé i Sabaté, Vaughan Williams i Morera, entre d'altres.
Hi haurà espai per homenatjar Carles Santos, artista que va deixar una profunda empremta en la trajectòria del cor.
La Nova Cançó també tindrà protagonisme amb una mostra del CD enregistrat el 2010, "CançóNova", el qual vol apropar cançons del patrimoni i imaginari col·lectiu a generacions més joves.
 
Organitza: Coral d'Avui i Bon Cant
  • Quan 16/05/2021 de 12:00 a 13:00
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal