Mercat de Nadal

Agramunt celebrarà el proper 8 de desembre una nova edició del Mercat de Nadal. Un any més, els carrers del centre històric s’ompliran amb una trentena de paradetes d’alimentació, artesania, ornaments, figures de pessebre i arbres de Nadal com a prèvia a les festes nadalenques.

El Mercat de Nadal estarà obert de les 10 del matí a les 7 del vespre i, com és habitual, a les 11 del matí, es farà una xocolatada popular i, a continuació, una cercavila a càrrec dels Tabalers del grup de diables l’Espetec.

Una de les novetats d’enguany és l’Escape Room Pastorets, una activitat familiar en la qual es proposa als participants transformar-se en els personatges del conte de Folch i Torres per desemmascarar el dimoni. L’activitat es farà en dos torns a partir de les 11 del matí pels carrers del centre històric i amb sortida i arribada a la plaça del Mercat. L’activitat és gratuïta, però cal inscripció prèvia a www.agramunt.cat o www.entrapolis.com

Per als més petits, a dos quarts de 5 de la tarda, a la plaça del Mercat, s’explicarà Un Nadal de conte, a càrrec d’Antonia i Gemma.

Per acabar, a les 6 de la tarda, es farà l’encesa de l’arbre de Nadal de la plaça de l’Església, i una cantada de nadales a càrrec dels alumnes dels centres educatius i l’acompanyament musical de l’EMMA.

Centre històric
  • Quan 08/12/2023 de 10:00 a 20:00
  • On Centre històric
  • URL de l'esdeveniment Lloc web relacionat
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal