Picnic d'Estiu a l'Espai Guinovart

Proposta d'activitats d'estiu organitzades per l'Espai Guinovart

L’Espai Guinovart ha organitzat una proposta d’activitats i tallers per infants i joves durant el mes de juliol.

Sota el nom “Picnic d’estiu a l’Espai Guinovart” s’ha dissenyat tres jornades amb dues franges horàries per edats per treballar l’obra de l’artista Carles Gabarró, aprendre a fer un collage analògic i un taller inspirat amb el moviment artístic “Land art” sorgit als anys 70.

Els tallers es faran als matins i cada sessió tindrà un cost de 8€ per infant o jove. Les inscripcions s’han de fer online al web de l’Espai fins al 9 de juliol o fins a exhaurir les places.

El dia 10 es farà el taller: Art al tros. Amb una prèvia visita a la instal·lació ”la cabana” dissenyarem i posteriorment donarem forma, amb materials de la natural, a peces que hauran de ser col·locades pels participants a qualsevol tros escollit dels voltants de la vila d’ Agramunt.  Per donar per finalitzat aquest taller, els participants hauran d’ enviar-nos una imatge de la ubicació   per a ser publicada a les xarxes i la web i poder ser visitada per públic en general. Aquest taller s’inspira en moviment artístic “ Land art” sorgit als anys 70.

Trobareu tota la informació a http://www.espaiguinovart.cat/activitats-detall.php

Espai Guinovart
  • Quan 24/07/2020 de 10:00 a 13:30
  • On Espai Guinovart
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal