Presentació de la Ruta Cicloturística de la Vall del Sió

Presentació de la Ruta Cicloturística de la Vall del Sió a la Font de Gàver, on neix el riu Sió, a les onze del matí.

La Ruta Cicloturística de la Vall del Sió és un itinerari de més de 70 km pensats per poder fer amb bicicleta o a peu que posa en valor una quinzena de municipis de tres comarques lleidatanes: la Segarra, l’Urgell i la Noguera.

La ruta surt de Sant Guim de Freixenet i transcorre pels municipis d’Estaràs, Les Oluges, Cervera, Tarroja, Torrefeta i Florejacs, Els Plans de Sió, Ossó de Sió, Puigvert d’Agramunt, Agramunt, Preixens, Montgai, Cubells, La Sentiu de Sió fins a arribar a Balaguer.

L’objectiu d’aquesta proposta és fomentar el turisme de totes aquestes poblacions i posar en valor el seu patrimoni cultural, històric i gastronòmic.

Està previst que assisteixin a la presentació el delegat del Govern de la Generalitat a Lleida Bernat Solé, el president de la Diputació de Lleida Joan Talarn, el secretari d'Infraestructures i Mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya Isidre Gavín, així com els alcaldes i alcaldesses de tots els municipis que formen la ruta.

Font de Gàver
  • Quan 09/04/2022 de 11:00 a 12:30
  • On Font de Gàver
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal