Presentació del 6è Cicle d’Arts Escèniques i Musicals Brots

Presentació de tota la programació del 6è Cicle d’Arts Escèniques i Musicals Brots a les set de la tarda a l'Espai Cívic. A més de conèixer amb més detalls les propostes de la temporada, es farà un sorteig d'un abonament, per gaudir de quatre espectacles, entre tots els assistents.  

La temporada està formada per set espectacles, cinc amb entrada i dos de gratuïts. Dins la programació podem trobar un espectacle de clown adreçat al públic infantil; una obra de teatre que és un thriller hipnòtic amb tocs de comèdia; dos espectacles musicals; una comèdia dramàtica, un monòleg amb Mercè Aránega i un teatre musical adreçat als centres educatius.  

La temporada arrencarà el 17 de febrer, a les sis de la tarda, amb l’espectacle El petit univers, de Marcel Gros. Es tracta d’una proposta familiar, on el clown ens proposa un viatge cap a la infància a través del seu imaginari personal.

 

Venda entrades

Les entrades pels diferents espectacles ja estan a la venda i es poden adquirir a través de la plataforma Entrapolis (www.entrapolis.com i www.agramunt.cat) i a l’Oficina de Turisme. 

A l’Oficina de Turisme també es pot adquirir un abonament a un preu de 45 euros, que inclou quatre espectacles: La nit del peix kiwi, Austràlia, Pep Gimeno ‘Botifarra’ i Instruccions per fer-se feixista. 

Cal recordar que els joves d’entre 16 i 20 anys tenen un 50% de descompte en el preu de les entrades i les persones majors de 65 anys, les persones amb diversitat funcional, els usuaris del Carnet Jove i els socis del Circuit Urgellenc, un 20%.

 

Trobareu tota la informació sobre la temporada a https://www.agramunt.cat/6e-cicle-darts-esceniques-i...

Espai Cívic
  • Quan 01/02/2024 de 19:00 a 20:00
  • On Espai Cívic
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal