Presentació del Curs Art i Territori

Aquest dijous 15 de juny es presentarà a Agramunt la novena edició del curs Art i Territori organitzat per l’Ajuntament d’Agramunt dins el marc de la Universitat de Lleida que compta amb la col·laboració de la Fundació Espai Guinovart, la Fundació Guillem Viladot-Lo Pardal i l’Escola d’Art i Superior de Disseny Ondara.

Vermell [IN]ponent és el tema d’aquesta novena edició del curs d’estiu. Els vermells dels paisatges de Ponent, especialment els de la posta de sol i les roselles, s’aborden des de diferents tècniques: pintura, raku (tècnica ceràmica tradicional d’Orient), collage i instal·lació tèxtil.

L’equip docent estarà format per Jaume Amigó Llopart (artista), Glòria Bosch Mir (crítica d’art), Sara Garcia Ortín (ceramista), Digna Gros Piqué (artista tèxtil), Alejandro Guillén Bayón (ceramista), Maria Guinovart Pelauzy (Fundació Espai Guinovart), Pau Minguet Sánchez (Fundació Guillem Viladot), Àlex Mitrani Martínez de Marigorta (MNAC), Jesús Navarro Guitart (Morera. Museu d’Art Modern i Contemporani de Lleida), Joan Ricart (editor d’Univers Art) i Ignasi Terraza (pianista).

La presentació anirà a càrrec de l’alcaldessa en funcions Sílvia Fernàndez, la regidora de cultura en funcions Amanda Cardona, Maria Codorniu coordinadora del curs, representants de les dues fundacions, i Xavier Brufau, director i cap d'estudis EA Ondara.

També hi serà Nerea Moreno, alumna del CFGS de Gràfica Publicitària, creadora de la imatge del cartell de l’edició d’enguany.

Sala de plens- Ajuntament d'Agramunt
  • Quan 15/06/2023 de 12:00 a 13:30
  • On Sala de plens- Ajuntament d'Agramunt
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal