Presentació del llibre: "Morir era plegar de viure?"

Presentació del llibre Morir era plegar de viure? Noves mirades sobre Guillem Viladot una publicació a cura de Ramon Veny-Mesquida.

Es tracta d’un volum que aplega la major part de les intervencions que es van fer durant el Simposi Viladot, una trobada científica celebrada com a aportació acadèmica de la Càtedra Màrius Torres a l’any de commemoració del naixement del poeta amb la voluntat d’oferir una visió tan polièdrica com l’obra mateixa de Viladot. Una visió construïda per investigadors especialistes en cadascun dels àmbits en què es va desenvolupar l’obra de l’agramuntí, amb anàlisis que han de constituir una eina indispensable per a futures recerques i lectures.

Els diferents articles tracten sobre la seva poètica, la poesia visual, el sonet, la col·lecció de llibres Lo Pardal, les memòries, l’articulisme polític, la narrativa per a adults, la narrativa infantil, la seva relació amb Leandre Cristòfol i Felipe Boso, la seva possible projecció a la cultura anglesa i sobre el seu fons personal.

Els autors són: Jaume Pont, Margalida Pons, Joan Ramon Veny, Pau Minguet, Joan Puig Ribera, Francesc Foguet, Francesco Ardolino, Enric Falguera, Manuel Guerrero, Glòria Bordons, Lousie Johnson i Teresa Ibars.

La presentació tindrà lloc a les 18.30 h a la sala de plens de l'Ajuntament d'Agramunt. 

Sala de plens Ajuntament d'Agramunt
  • Quan 15/02/2024 de 18:30 a 19:30
  • On Sala de plens Ajuntament d'Agramunt
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal