Presentació llibre "Itineraris interiors"

Col·lecció Bibliotheca Acrimontis

Aquest divendres 19 de novembre es presentarà el llibre Itineraris Interiors. Es tracta del quart volum de la col·lecció Bibliotheca Acrimontis de l’Ajuntament d’Agramunt proposat pel Consell Assessor de la Regidoria de Cultura.

Itineraris interiors és el recull de proses que mensualment havien aparegut a la revista Sió a la secció “Som a Riella” sota l’epígraf d’Itineraris interiors. L’any 1992 amb motiu del setantè aniversari de Guillem Viladot es va editar un llibre amb aquest recull i el que s’ha fet ara n’és una reedició. En aquest primer llibre hi col·laboraren els amics de Viladot: Josep Bertran, Lluís Pons, Jaume Cots, Pere Mora i Joan Puig. La reedició que es presentarà aquesta setmana ha comptat amb la col·laboració de dues persones més, Josep Rovira i Pau Minguet.

El llibre recull vint-i-vuit itineraris que el poeta Guillem Viladot va fer acompanyat de la seva gossa Urc pels carrers i places d’Agramunt a altes hores de la nit. Unes proses amb un elevat to filosòfic, de record, espiritual i amb un gran component poètic.

La presentació tindrà lloc  a les set de la tarda a la sala de plens de l’Ajuntament.

Presentació "Itineraris interiors"
Presentació "Itineraris interiors"

Galeria d'imatges

Presentació "Itineraris interiors"
Sala de plens de l'Ajuntament d'Agramunt
  • Quan 19/11/2021 de 19:00 a 20:30
  • On Sala de plens de l'Ajuntament d'Agramunt
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal