Presentació projecte: "Rehabilitació antiga caserna de la Guardia Civil"

Projecte Vibra

Agramunt ha estat, finalment, la població escollida, per un grup d’estudiants de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès, per dur-hi a terme un projecte de rehabilitació d’edificis. L’equip Vibra, format per estudiants de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès (UPC), va presentar al mes de maig diferents propostes de rehabilitació d’obra pública a l’Urgell: la rehabilitació d’un edifici en desús a Maldà per transformar-lo en un habitatge per a dones maltractades; la transformació  de l’antiga nau de producció de vi i la transformació de l’actual ajuntament en habitatge públic a Sant  Martí de Maldà; i la transformació de l’antiga caserna en habitatge públic a Agramunt.

Desprès de trobades i reunions amb representants de l’Ajuntament d’Agramunt, i d’avaluar les diferents opcions proposades, els estudiants van optar per tirar endavant la proposta de projecte que havien pensat per al nostre municipi.

Concretament, el projecte es basa en la redacció del projecte bàsic i pre-executiu de la rehabilitació de l’antiga caserna per convertir-lo en un equipament social amb habitatge públic. El projecte es treballa dins l’assignatura Acció Local I i neix d’un grup d’estudiants que volen enfortir l’aprenentatge a través de l’autoconstrucció real i l’autonomia que ha sigut consolidat com a equip VIBRA.

L’equip Vibra presentarà el seu projecte a tota la ciutadania d’Agramunt aquest divendres 28 d’octubre a les cinc de la tarda a l’Espai Cívic en una presentació oberta a tothom. La proposta de rehabilitació ha estat impulsada, dissenyada i creada pels propis alumnes, amb l’avinentesa de l’Ajuntament.

 

 

 

Espai Cívic
  • Quan 28/10/2022 de 17:00 a 19:00
  • On Espai Cívic
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal