Projecció de la pel·lícula: L'univers en miniatura de No-No

Cine Xic

Projecció de la pel·lícula: L'univers en miniatura de No-No (Recomanada a partir de 3 anys)

La projecció d'aquest film s'emmarca dins el Cinexic, un cicle de cinema familiar en català que és un projecte d’Òmnium Cultural que promou una programació regular de cinema en català a un públic familiar d’entre 3 i 12 anys per a una cinquantena d’espais i sales de projecció a Catalunya. 

L'univers en miniatura de No-No

L’ornitorrinc No-No i els seus amics i amigues viuen a Les Basses del Bosc una vida tranquil·la i pacífica on fan pícnics i migdiades… fins que passa alguna cosa! La colla d’en No-No sempre és a punt per viure una gran aventura! La pel·lícula està formada per dos episodis: A No-No de viatge al món en miniatura, la màquina d’encongir porta el protagonista a prendre la mida d’una formiga i a veure el món des dels seus ulls. A No-No i les peripècies aquàtiques les aigües inunden tot el poble i la colla ha d’embarcar-se en un vaixell per sortir-se’n.

Dues històries plenes d’emoció i humor, on els animals protagonistes que viuen envoltats de natura comparteixen moments d’amistat superant les adversitats amb alegria i enginy. L’animació 3D de colors brillants i alegres simula la textura de la plastilina i la tècnica de l’stop-motion, fent que els personatges surtin de la pantalla i sembli que gairebé els podem tocar. Un petit univers vibrant i delirant!

La projecció es farà a les sis de la tarda l'Espai Cívic amb entrada oberta i gratuïta a tothom. 

Espai Cívic
  • Quan 23/02/2024 de 18:00 a 19:00
  • On Espai Cívic
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal