Sent Almenara amb música de Uënsdei

Concert a la Serra de Bellmunt- Almenara

Sent Almenara amb el concert del grup "Uënsdei". 

El concert és gratuït però s’haurà de fer una aportació de 5€ que anirà destinada al tast de productes locals, organitzat per l’Ajuntament de Castellserà. El pagament es farà a l’entrada del lloc on es realitzarà l’activitat.

El concert es realitzarà al costat d'un aixopluc de Castellserà i es marcarà el traçat per arribar-hi en cotxe. Ubicació

Es requereix inscriure's prèviament a l'activitat per garantir les mesures de seguretat. Les inscripcions es poden fer des del passat 22 de juny. 

INSCRIU-TE

Uënsdei és l’evolució de la banda Wednesday Lips, que des del 2007 i durant més d’una dècada, va publicar quatre treballs discogràfics. La principal novetat en aquest renaixement de la banda -que continua formada per Mònica Guiteras (veu), Núria Comas (veu), Albert Gilabert (guitarres i teclats), Xavier Martí (baix) i Pol Alonso (bateria, percussions i sintetitzadors)- és el canvi d’idioma, de l’anglès al català, ja que la proposta musical continua sent un pop íntim que manté el llegat melòdic dels anys 90.

Activitat que s’emmarca en el programa d'activitats per viure els Espais Naturals de Ponent.

Grup de música Uënsdei
Grup de música Uënsdei

Galeria d'imatges

Sent Almenara_Üensdei 2020
Serra Bellmunt- Almenara
  • Quan 04/07/2020 de 20:00 a 22:30
  • On Serra Bellmunt- Almenara
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal