Sessió informativa: Ajuts Leader 2022

L'Associació Leader de Ponent ha obert una nova convocatòria dels Ajuts Leader.

Per aquest motiu es faran unes sessions informatives per explicar els ajuts 2022. Es faran dos tipus de sessions en dos formats: presencials i virtuals, i amb inscripció prèvia.

A Agramunt es farà una sessió informativa el dijous 28 de juliol a les 13h a l'Espai Cívic.  

Les sessions inclouen una explicació breu de les bases i convocatòria d'Ajuts Leader i l'atenció de dubtes.

Per inscriure's a la sessió a la qual es vulgui assistir cal omplir el formulari que adjuntem a continuació: https://forms.gle/x28Krb5MQMuV1vzQ6

Els ajuts Leader són subvencions a fons perdut que poden arribar fins un 40% de la inversió que realitzin les empreses i els emprenedors de negocis situats a l’àmbit territorial Leader, per tal de fomentar la diversificació de les economies rurals i millorar-ne la qualitat de vida. Recordar també que queden excloses de ser persones beneficiàries d'aquests ajuts les persones físiques o jurídiques que reuneixin els requisits i les condicions per participar en les convocatòries d'ajuts associats al Contracte global d'explotació. I que no són subvencionables les inversions relacionades amb la producció de productes agrícoles, ramaders, forestals com també les del sector vitivinícola.

Espai Cívic
  • Quan 28/07/2022 de 13:00 a 14:30
  • On Espai Cívic
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal