Setmana de la Sostenibilitat

Celebració del Dia Mundial de l'Aigua i el Dia Sense Cotxes

Amb motiu de la Setmana de la Sostenibilitat que se celebrarà durant la setmana del 18 al 24 de març de 2024, des de l’Ajuntament d’Agramunt conjuntament amb l’empresa CASSA s’ha organitzat un programa d’activitats per a tota la comunitat educativa d’Agramunt.

El 18 de març es farà una bicicletada amb els alumnes de 6è de primària per l’entorn d’Agramunt.

El dimarts 19 de març es farà el Dia Sense Cotxes. Per aquest motiu de les 08:45 h a les 17: 15 h els carrers Jaume Mestres i Avinguda Agustí Ros estaran restringits al trànsit de vehicles. Està previst que els alumnes de cicle inicial i el de cicle infantil faci activitats al carrer durant el matí.

El dia 21 de marc s’han programat un conjunt de tallers sobre l’aigua pels alumnes de primària i secundària:

  • On es l’aigua? Taller adreçat als alumnes d’i5
  • Dins l’aigua. Taller adreçat als alumnes de 4t de primària.
  • El recorregut de l’aigua des del lavabo fins al riu. Taller adreçat als alumnes de 2n d’ESO.

A més, del 18 al  22 de març l’Espai Cívic acollirà l’exposició “Contrast Hídric”. La mostra tracta sobre les diferències d’accés a l’aigua potable, així com la disponibilitat, el sanejament i el  consum de persones de diferents parts del planeta.

També a l’Espai Cívic del 18 al 22 de març l’scape room Missió Planeta. Es tracta d’una activitat educativa que integra la gamificació amb un objectiu clar: entendre la necessitat urgent de frenar el canvi climàtic i cuidar la Terra. Aquesta activitat està recomanda a  nens i nenes a partir de 10 anys. El joc està obert a famílies i grups i es podrà fer de les 15 a les 20 h.

Fitxers adjunts

  • Quan 18/03/2024 de 12:30 a 17:00
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal