Tututs!, de la Cobla Bisbal Jove

"Us convidem a descobrir mil i una històries que s’amaguen darrera d’una cobla. Una aventura per a nens i nenes de 0 a 99 anys on, amb grans dosis d’humor i amb la participació del públic, la Cobla Bisbal Jove i l’actor David Planas ens aproparan als instruments de la cobla.

Conjuntament interpretaran un repertori ben variat que ben segur ens sorprendrà i ens farà aixecar de la butaca.

Heu de pensar que amb una cobla es pot tocar gairebé de tot... música infantil, jazz, rock, tradicional... Us hi apunteu? 

Basat en una Festa Major, David Planas i la Cobla Bisbal Jove volen apropar la cobla i la seva música a tot el públic de la família. Tututs! és un espectacle on tot hi pot passar i on els vilatutusins i les vilatutusines volen fer passar una bona estona a tots els espectadors.

La cobla, com es feia temps enrere, s’ocuparà de tota la música de la festa major que porta la Bisbal Jove als teatres de les poblacions on van. Des d’una processó, les sardanes, el ball de tarda, el gran concert, passant pel ball de nit, les matines, la música DJ, castells de foc, els castellers... tot lligat i dirigit pel gran mestre de cerimònies, David Planas, que intentarà que els músics no es desviïn massa del la serietat que els caracteritza... podrà portar a terme la seva funció?"

Organitza: Ajuntament d'Agramunt i Agrupació Sardanista Barretina

  • Quan 30/07/2023 de 18:00 a 19:30
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal