Visita Canals d'Urgell

La Fundació Canals d’Urgell presentarà, aquest dissabte, 3 de febrer, a Agramunt, la segona ‘De Ruta pel Canal d’Urgell’, una proposta per conèixer i descobrir el territori Canals d’Urgell a través de les grans infraestructures del canal.

És per aquest motiu que s’ha organitzat una jornada que començarà a les 9.00 h amb sortida a la Plaça Fondandana i, durant tot el dia, passarà per diferents espais destacats del canal i la seva història. Amb cotxes particulars, es visitarà la Pressa del Tossal; l’entrada del túnel de Montclar per Marcovau; la tomba de Domingo Cardenal a Agramunt; els safarejos d’Agramunt; una casilla del Canal i el Pont de Ferro.

A les 14.00 h es farà un dinar de germanor i, a les 17.00 h, es farà la presentació del llibre de l’escriptor Vicens Villatoro, Urgell. La febre de l’aigua, a la sala de plens de l’Ajuntament d’Agramunt.

Es tracta d’una novel·la sobre la gran epopeia humana que va representar a mitjans del segle XIX la construcció del Canal d’Urgell, una de les obres més ambicioses de la seva època a tot Europa. La novel·la, no obstant, se centra més en els anys més immediats després de la construcció.

Per a més informació sobre la sortida i les inscripcions cal adreçar-se a l’Oficina de Turisme d’Agramunt.

Agramunt
  • Quan 03/02/2024 de 09:00 a 18:00
  • On Agramunt
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal