Altres publicacions

Borsa Monitors Nadal

L’Ajuntament d’Agramunt ha decidit tirar endavant les activitats per a nens i adolescents que es fan durant les vacances escolars de Nadal. Una decisió, però, que estarà condicionada a la situació epidemiològica i a les mesures que s’hagin d’aplicar en el moment que s’hagin de fer aquestes activitats. Per aquest motiu, s’obren dues convocatòries per trobar monitors que vulguin coordinar aquestes activitats. Si ets major d'edat i tens ganes de treballar, tens aquestes dues opcions: ▶️ Per una banda, des de Joventut es dissenyarà el Nadal Jove una programació pensada per a joves de 12 a 18 anys. ▶️ D’altra banda, també es farà l'Actinadal pensat per a nens de 3 a 12 anys. ⚠ El termini per apuntar-se finalitzarà el 03 de desembre.️

AGRAMUNT RECICLA MÉS 1

Alumnes de l'escola Macià-Companys i personal de l'Ajuntament ens expliquen com funcionarà la recollida porta a porta de l'orgànica i el rebuig.

Borsa Monitors

L’Ajuntament d’Agramunt ha decidit tirar endavant les activitats per a nens i adolescents que es fan durant les vacances escolars de Nadal. Per aquest motiu, s’obren dues convocatòries per trobar monitors que vulguin coordinar aquestes activitats. Si ets major d'edat i tens ganes de treballar, tens aquestes dues opcions.