186 donacions a La Marató de Donants de Sang d'Agramunt

L’Ajuntament d'Agramunt, l’Associació de Donants de Sang de l'Urgell, comerços i entitats agramuntins han col·laborat activament en l’organització

DIMARTS 30 ABRIL 2019

La Marató de Donants de Sang d'Agramunt que va tenir lloc el passat dissabte 27 d'abril, es va tancar amb un balanç de 186 donacions després de 12 hores de donació ininterrompuda. La marató de sang es va fer al nou Espai Cívic, antiga llar d'infants.

 “Tu sí que ets important; converteix-te en sangfluencer” va ser el lema de la Marató d'Agramunt, on el Banc de Sang va animar tothom a donar sang i explicar-ho a les xarxes socials, als grups de whatsapp d’amics i familiars, o bé dir-ho als companys de la feina o del pis on vius.

L’objectiu era que tots ens convertim en #sangfluencers o #bloodfluencers i expliquem allà on puguem la importància de donar sang per ajudar a salvar vides cada dia.

Les 12 hores de donació van comptar amb la col·laboració d'entitats agramuntines que van organitzar un gran programa d'activitats que van tenir lloc durant tot el dia. 

Galeria d'imatges