“Rasca-Nadal" la campanya d'aquestes festes per promocionar el comerç local

Ajuntament i comerciants creen una nova campanya per potenciar les compres nadalenques

Campanya Rasca- Nadal
Campanya Rasca- Nadal

DILLUNS 28 NOVEMBRE 2022

L’Ajuntament d’Agramunt, amb la complicitat dels comerços i establiments agramuntins, ha creat una nova campanya de Nadal per dinamitzar i promocionar el comerç local durant les festes de Nadal. Enguany s’ha creat la iniciativa “Rasca- Nadal. Per Nadal compra al comerç local” amb la coneguda modalitat del rasca i guanya. 

En total es repartiran 11.000 butlletes “rasca-rasca” que es donaran a totes les persones que realitzin una compra superior a vint euros als comerços i establiments adherits a la campanya. Per cada compra mínima de 20€ es rebrà una butlleta i es podrà optar a més de 600 premis. Entre aquests premis, hi haurà vals de 5, 10 i 20 € per bescanviar en compres a qualsevol de les botigues adherides, entrades de cinema, packs de marxandatge i vals per un sorteig, al final de la campanya, organitzat per la Unió de Botiguers.

Joan Pijuan, regidor de promoció econòmica de l’Ajuntament d’Agramunt explica que “enguany hem dissenyat una campanya diferent al que hem fet fins ara, que busca el factor sorpresa amb aquestes butlletes rasca-rasca que amaguen premis”. La finalitat de la campanya és potenciar el comerç local com a referent en les compres de les properes setmanes.

El tret de sortida a la campanya es farà el 12 de desembre i s’allargarà fins al 5 de gener o fins a exhaurir les butlletes.

Properament es podran consultar els establiments adherits a la campanya al web www.agramunt.cat/rasca-nadal