25è aniversari Biblioteca Guillem Viladot

La Biblioteca Municipal Guillem Viladot d’Agramunt commemora aquest mes el seu 25è aniversari amb una programació especial, que inclou activitats per a tots els públics.

DIMECRES 15 MAIG 2024

Per començar, el proper 20 de maig, aprofitant que és dia de lliure disposició a les escoles d’Agramunt, es farà un taller de mediació lectora titulat ‘El tren de les històries’, a càrrec de Violeta Caballol. La mediadora guiarà els infants en l’observació dels llibres, la lectura i a l’hora de posar en comú les històries que llegiran.

L’activitat es farà en dos torns, de 10 a 11.30h per als alumnes de 1r a 3r de primària i de 11.30 a 13h per als alumnes de 4rt a 6è. Per participar-hi, cal inscripció prèvia a la biblioteca.

També per als infants a partir de 4 anys, el dijous 23 de maig, a les 17.30h, es farà un conta contes basat en el llibre ‘Joan Oró i la recerca de la vida’. La sessió serà conduïda per la llibretera i narradora oral Mertxe París i s’emmarca dins de la commemoració de l’Any Oró.

Finalment, per al públic adult, el dijous 31 de maig, a les 23 hores, es farà una sessió golfa de contes per a adults amb l’espectacle ‘Viure del conte’, de Joan de Boer.