2a residència d’artistes Lo Niu

DIJOUS 17 AGOST 2023

Des del passat dilluns 14 i fins el diumenge 27 d'agost Lo Pardal acull la segona residència artística Lo Niu, una incitava que va néixer durant la celebració del centenari del naixement del reconegut artista i escriptor i que organitza conjuntament La Fundació Guillem Viladot - Lo Pardal i l’Ajuntament d’Agramunt. A més, la proposta compta amb el suport d’Òmnium Segarra - Urgell, l’Associació Alba - Cal Carreter i la Fundació Joan Brossa - Centre de les Arts Lliures, que un any més han evidenciat el seu compromís vers al desenvolupament de projectes creatius i d’investigació artística entorn la figura i obra de Guillem Viladot.


Enguany, els tres projectes escollits han sigut "Melomanies creuades" de Jaume Simón Contra, "Poiesis virtual" de David Urazan i "Dits i dites" de David Ricart. Tres aproximacions a l'obra de Guillem Viladot des de la música, la intel·ligència artificial i la cultura popular.


Durant aquest dies els artistes transformaran el museu en un taller on tothom que ho vulgui podrà veure l’evolució dels seus projectes.


Els resultats de la residència s’exposaran a la seu de la Fundació Viladot el proper 7 d'octubre coincidint amb la Fira del Torró i la Xocolata a la pedra.