8è Concert Ramon Casals

La Polifònica de Puig-Reig realitzarà un concert a Agramunt

Polifònica de Puig-Reig
Polifònica de Puig-Reig

DIMARTS 26 MARÇ 2019

La Coral d'Avui ha organitzat el 8è Concert Ramon Casals que anirà a càrrec de la Polifònica de Puig-reig. El concert es farà el proper dissabte 30 de març, a les 10 de la nit, a la sala teatre del Casal Agramuntí e
 
Aquest serà el 8è concert que la Coral dins un projecte anual que té com a objectiu retre homenatge a qui fou durant més de 30 anys, director de la Coral d'Avui i Bon Cant.
 
El preu de les entrades és de 12 euros anticipada o 14 euros el mateix dia a taquilla. La venda anticipada d'entrades es pot fer a través del web www.inscripicions.cat i a l'Oficina de Turisme.
 
Polifònica de Puig-Reig
La Polifònica de Puig-reig va ser fundada l'any 1968 amb el nom de Coral Joventut Sardanista, en el si de la colla sardanista del mateix nom. El 1987 va adoptar el nom actual. Desenvolupa una intensa activitat a Catalunya, i també ha actuat a la majoria de països europeus, inclosos Rússia i Islàndia, així com a Israel, Mèxic, Filipines, Veneçuela, Estats Units, Canadà, Singapur, Malàisia, Colòmbia, Equador, Perú i Cuba. L'any 1992 va acompanyar el President de la Generalitat de Catalunya en viatge oficial a Argentina i Xile.
El repertori de la formació berguedana inclou totes les èpoques i estils. S'hi inclouen des d'oratoris barrocs fins a musicals de Broadway, passant per cantates, simfonies i rèquiems de les diferents èpoques de la història de la música, així com música tradicional i popular catalana. L'any 1993, amb motiu del seu 25è aniversari, li va ser atorgada la Creu de Sant Jordi.

Galeria d'imatges