8è Concurs de tapes de ceba

Tret de sortida dels actes del Carnaval d'Agramunt 2019

DIMARTS 12 FEBRER 2019

El concurs de tapes de ceba arriba aquest any 2019 a la seva vuitena edició amb la consolidació d'un concurs que dóna el tret de sortida als actes del Carnaval d'Agramunt. Aquest any hi participen set  establiments d'Agramunt la cafeteria Moments, El Sió, The Garden Bar, Casa Marta, Pastisseria Ramon, Old Dreams i el Bar del pavelló. El concurs va començar el passat divendres 08 de febrer i s'allargarà fins al dimecres 27. 
 
La principal característica del concurs continua sent la de la primera edició: totes les tapes del concurs han de tenir com a ingredient principal la ceba que simbolitza la imatge del Carnaval, la Xurripampi. Amb aquesta premisa cada establiment ha creat la seva pròpia tapa amb els ingredients i la producció que han volgut.
 
La novetat del concurs d'aquest any i per incentivar que la gent també surti entre setmana, el preu de la tapa serà diferent segons els dies. De dilluns a divendres el preu de la tapa serà de 3 euros, i els caps de setmana, dissabte i diumenge 4 euros, ambdós preus amb beguda inclosa. Una novetat que ha estat proposada pels bars i establiments participants.
 
El sistema de votació continua sent popular i són els consumidors els encarregats de puntura les tapes amb una puntuació de l'1 a 10.  Seguint la iniciativa de l'any passat, per aquesta edició es mantenen les dues categories incorporades. Una primera categoria  "Xurrisabor" on es valora el gust de la tapa i una segona categoria "Xurrisexy" a la tapa més creativa i més ben presentada. 
 
Les tapes guanyadores es donaran a conèixer el dijous 28 de febrer. 
 
*Trobareu tota la informació i els establiments participants al web del Carnaval d'Agramunt.

Fitxers adjunts