Acte de reconeixement a l'atleta agramuntí Roger Súria i Asensio

L'Ajuntament reconeix la seva gran trajectòria esportiva

Acte de reconeixement a Roger Súria i Asensio
Acte de reconeixement a Roger Súria i Asensio

DISSABTE 22 OCTUBRE 2022

L'Ajuntament d'Agramunt ha fet un acte de reconeixment a l'atleta agramuntí Roger Súria Asensio per la seva trajectòria esportiva, sobretot per aquest últim any, amb la seva participació al Campionat Mundial d'Atletisme sub-20 que es va fer a Calí (Colòmbia).

L'acte es va fer a la sala de plens de l'Ajuntament i va comptar amb la participiació de l'alcaldessa Sílvia Fernàndez, el regidor d'esports Josep Maria Carrera, el delegat a Lleida de la Federació Catalana d'Atletisme, Juli Niubó, a més de representats dels Club Atletisme Escatxics, i del Club CA Igualada Petromiralles, dels quals n'ha format part Súria, familiars i amics de l'esportista. 

L'equip de govern, fa fer-li entrega d'un quadre amb un recull de fotografies que recorden la trajectòria de Súria amb el text: "L'Ajuntament d'Agramunt en reconeixement  a la dedicació, esforç i perseverança del Roger. Aconseguint la partcipació al campionat del món sub20 d'atletisme de Cali (Colòmbia) de 2022. Per un present brillant i un futur esperaçador. Agramunt 2022". 

 

Galeria d'imatges