ACTINADAL JUVENIL

L'Ajuntament d'Agramunt ofereix tres tallers de Nadal per a joves de 12 a 18 anys, incloent cuina, tractament d'imatges i teatre, amb inscripcions presencials a les oficines municipals

DIMECRES 13 DESEMBRE 2023

La regidoria de lleure de l’Ajuntament d’Agramunt també ha tingut molt present els joves a l’hora d’elaborar les propostes per dur a terme durant les festes de Nadal. Per això, s’han organitzat tres tallers de temàtiques diferents que estan adreçades a joves de 12 a 18 anys.
La primera proposta és “De cara la cuina”, un taller de cuina per aprendre a fer receptes fàcils i senzilles. Es farà els dies 27, 28 i 29 de desembre de les 10 a les 13h.
La segona proposta, es centra en el tractament i la captació d’imatges, on els joves participants adquiriran uns coneixements bàsics que els permetrà tenir eines per editar les fotos que realitzin i aconseguir uns resultats òptims. Per participar en aquest taller serà necessari un mòbil amb càmera o una càmera de fotos i un ordenador portàtil. Aquest taller es farà els dies 27, 28 i 29 de desembre de les 10 a les 13h.
La tercera proposta, és un taller de teatre que ofereix una oportunitat als joves a fer els primers passos en el món teatral i aprendre les tècniques d’interpretació, improvisació i moviment. El taller de teatre es farà els dies 2, 3, 4 i 5 de gener de les 10 a les 13h.

Tots els tallers es faran a l’Espai Cívic, i les inscripcions s’han de realitzar de forma presencial a les oficines de l’Ajuntament fins el dia 22 de desembre, per inscriure’s al taller de cuina o al de tractament de les imatges, i fins al 29 de desembre pel taller de teatre.

Aquests són els preus dels tallers: De cara a la cuina 15€; Tractament d’imatges 15€, i taller de teatre 18€.
Tots els joves que presentin el carnet jove en el moment de fer la inscripció, se’ls aplicarà un 50% de descompte al preu del taller.