Agramunt a la 3a Fira de Robòtica de Guissona

El projecte "La Llavor" celebra una nova edició de la Fira de Robòtica, amb el suport fonamental de representants empresarials i centres educatius de la zona

DIVENDRES 24 NOVEMBRE 2023

Durant la inauguració aquest dijous de la 3a edició de la Fira de Robòtica de Guissona es va posar de valor el compromís continu del món local envers el projecte “La Llavor”.

L’alcaldessa d'Agramunt, Sílvia Fernàndez, va participar en l'acte inaugural juntament la presència de representats dels centres educatius d'Agramunt i empreses locals, i va remarcar la importància de la col·laboració de les empreses per fer realitat aquesta iniciativa a Agramunt. En aquest sentit, l’Ajuntament agraeix el suport actiu de les empreses locals i la seva contribució econòmica al projecte, que ha estat vital per al desenvolupament i èxit de “La Llavor”.

El projecte de robòtica a les escoles “La Llavor” és possible a la nostra vila gràcies a l'aportació econòmica de l'Ajuntament, les assoaciacions de famílies dels centres educatius i de les empreses agramuntines: Grupo Consist, Torrons Vicens, Indústries Jové Balasch, Copiral, Rotecna i Maquinària Triginer.

La participació activa dels centres educatius locals reforça la dimensió comunitària de l'esdeveniment, ressaltant la importància de l'educació en aquest àmbit. La fira es converteix així en un espai de sinergia on la unió entre empreses, educació i administracions impulsa l'avenç de la robòtica a les zones rurals.