AGRAMUNT ACOLLIRÀ LA FESTA DEL POSA’T LA GORRA EL PROPER 7 DE NOVEMBRE

Gorres a la venda a diferents establiments de la localitat i a l’Oficina de Turisme

L’alcaldessa, Sílvia Fernàndez; el regidor d’Esports, Josep Maria Carrera, i la responsable de Comunicació de l’AFANOC Lleida, Rebeca Ríos, durant la presentació de l’acte.
L’alcaldessa, Sílvia Fernàndez; el regidor d’Esports, Josep Maria Carrera, i la responsable de Comunicació de l’AFANOC Lleida, Rebeca Ríos, durant la presentació de l’acte.

DIVENDRES 22 OCTUBRE 2021

Agramunt acollirà el proper 7 de novembre la festa solidària Posa’t la gorra, una iniciativa que pretén donar a conèixer la realitat de les famílies amb infants i adolescents amb càncer, a la vegada que es col·labora amb la recaptació de fons per acompanyar aquestes famílies.

Aquesta primera edició de la festa, organitzada conjuntament per l’Ajuntament d’Agramunt i l’AFANOC, entitat que agrupa famílies d’infants amb càncer, arrencarà, a les 10.30 hores, amb una caminada, que tindrà sortida i arribada al pavelló firal. A partir de les 12 hores, també al pavelló, hi haurà un espectacle infantil, lectura del manifest i un sorteig solidari.

Per a participar-hi, cal inscriure’s prèviament al següent formulari i portar posada la gorra Natura, que es pot adquirir per 8 euros a la botiga online de l’AFANOC, als punts de venda habilitats a Agramunt (establiments comercials i l’Oficina de Turisme) o el mateix dia de la festa.

L’alcaldessa d’Agramunt, Sílvia Fernàndez, ha animat la població a sumar-se a aquesta iniciativa i ha lloat la tascat de l’AFANOC per ajudar a les famílies i als infants amb càncer. Així mateix, ha destacat que és la primera localitat de Lleida que no és capital de comarca oficial on es fa la festa.

Per la seva banda, Rebeca Ríos, responsable de Comunicació de l’AFANOC, ha ressaltat la voluntat de l’entitat per apropar la festa de Posa’t la Gorra a tot el territori i s’ha mostrat satisfeta per la bona predisposició de l’Ajuntament, empreses i entitats d’Agramunt a col·laborar en aquesta activitat.