AGRAMUNT ACOLLIRÀ UN CAMP DE TREBALL DEDICAT ALS TORRONAIRES I EN COL·LABORACIÓ AMB CAL CARRETER

És un dels 16 camps que s’ofereix a l'àmbit de Lleida, l’Alt Pirineu i Aran i el Solsonès

Els joves aprofitaran les instal·lacions de Cal Carreter per dur a terme el projecte.
Els joves aprofitaran les instal·lacions de Cal Carreter per dur a terme el projecte.

DIMARTS 27 ABRIL 2021

Agramunt acollirà del 4 al 18 de juliol un camp de treball per a joves de 14 a 17 anys dedicat als artesans torronaires. Es tracta d’un dels 16 camps que s’ofereixen a Lleida, l’Alt Pirineu i Aran i el Solsonès i que avui s’han presentat a l’Ajuntament d’Agramunt

Sota el títol de ‘Un torró amagat en un racó!’, la direcció general de Joventut, la cooperativa de lleure Quàlia i l’Ajuntament d’Agramunt ofereixen una proposta basada en la cooperació i el treball en equip amb els usuaris de Cal Carreter per a la creació d’uns personatges de fusta inspirats en les torronaires. Aquestes peces serviran per idear una cursa d’orientació, oberta a totes les famílies del municipi.

Durant l’acte de presentació, l’alcaldessa d’Agramunt, Sílvia Fernàndez, ha destacat el caràcter inclusiu d’aquest camp de treball d’Agramunt, que permet als joves endur-se una experiència que va més enllà de l’aprenentatge, ja que els aporta valors com el treball en equip i la solidaritat.

Per la seva banda, la coordinadora territorial de Joventut a Lleida, Lourdes Ravetllat, ha destacat que aquesta oferta demostra que molts joves, lluny dels tòpics, volen contribuir a millorar el seu entorn i a fer una tasca solidària i voluntària.

Finalment, el representat de la cooperativa Quàlia, Toni Domingo, ha explicat que aquests camps són, més que mai, una oportunitat per als joves per socialitzar, després d’un any de tancament dels espais són llocs de trobada i diversió per a ells.

L’acte també ha comptat amb la presència de la regidora de Joventut, Judit Solé.

El període de preinscripció per als camps s’obrirà entre el 19 i el 28 d’abril a través de la web www.jove.cat/campsdetreball