Agramunt acull un altre camp de treball

Dotze joves d'arreu de Catalunya arriben al nostre municipi participar del projecte

DIVENDRES 17 JULIOL 2020

Un total de 12 joves d’entre 14 i 17 anys de tota Catalunya participaran des d’avui i fins al proper 31 de juliol al quart Camp de Treball d’Agramunt, una activitat de voluntariat que consisteixen en realitzar projectes i serveis en una comunitat que acull el grup de joves. Aquest any el camp de treball estarà dedicat a fer una activitat de geocaching relacionada amb Guinovart. Aquest projecte el faran en col·laboració amb l’Associació Alba, ja que els mussols estaran fets amb material de fusta i materials reciclats i ho faran a la Fusteria Cal Carreter d’Agramunt.


Amb aquesta activitat, els joves dissenyaran la ruta on s’amagaran els mussols; fabricaran les fites a trobar i compartiran amb la població d’Agramunt aquesta activitat. A part, els joves també participaran en altres activitats que s’organitzaran durant la última quinzena de juliol, com per exemple, el Sent Alemara, que tindrà lloc avui al vespre a la Masia Isidori.


A Catalunya, els camps de treball són organitzats per la Direcció General de Joventut i gestionats per entitats i associacions juvenils, tenen una durada de 15 dies, en període de vacances.