26° / 5° Núvols alts

Agramunt acull un altre camp de treball

Dotze joves d'arreu de Catalunya arriben al nostre municipi participar del projecte

DIVENDRES 17 JULIOL 2020

Un total de 12 joves d’entre 14 i 17 anys de tota Catalunya participaran des d’avui i fins al proper 31 de juliol al quart Camp de Treball d’Agramunt, una activitat de voluntariat que consisteixen en realitzar projectes i serveis en una comunitat que acull el grup de joves. Aquest any el camp de treball estarà dedicat a fer una activitat de geocaching relacionada amb Guinovart. Aquest projecte el faran en col·laboració amb l’Associació Alba, ja que els mussols estaran fets amb material de fusta i materials reciclats i ho faran a la Fusteria Cal Carreter d’Agramunt.


Amb aquesta activitat, els joves dissenyaran la ruta on s’amagaran els mussols; fabricaran les fites a trobar i compartiran amb la població d’Agramunt aquesta activitat. A part, els joves també participaran en altres activitats que s’organitzaran durant la última quinzena de juliol, com per exemple, el Sent Alemara, que tindrà lloc avui al vespre a la Masia Isidori.


A Catalunya, els camps de treball són organitzats per la Direcció General de Joventut i gestionats per entitats i associacions juvenils, tenen una durada de 15 dies, en període de vacances.

Document Actions