Agramunt acull una jornada amb agents turístics per potenciar el municipi

L'objectiu de la jornada és enfortir el territori com a destinació turística

Presentació de la jornada a càrrec de l’alcaldessa d’Agramunt Sílvia Fernàndez, la regidora de cultura Amanda Cardona,  el cap de promoció i màrqueting del Patronat de Turisme Ara Lleida, i la consellera de turisme del Consell Comarcal de l’Urgell, Gràcia Auró.
Presentació de la jornada a càrrec de l’alcaldessa d’Agramunt Sílvia Fernàndez, la regidora de cultura Amanda Cardona, el cap de promoció i màrqueting del Patronat de Turisme Ara Lleida, i la consellera de turisme del Consell Comarcal de l’Urgell, Gràcia Auró.

DIMECRES 22 MARÇ 2023

Agramunt acull durant tot el dia d’avui una jornada de descoberta del municipi adreçada a agents turístics amb l’objectiu de donar a conèixer els principis atractius turístics d’Agramunt. Hi participen més d’una quarantena d’agents representants d’allotjaments, cases rurals, oficines de turisme o agències de viatges de la província de Lleida.

Amanda Cardona, regidora de cultura i turisme destaca que “jornades com la que es fa avui ens permeten per una banda, donar a conèixer el nostre potencial turístic, històric i cultural, i per l’altra que sigui un espai de trobada que permeti crear dinàmiques de col·laboració entre els diferents potencials turístics de Lleida per enfortir el territori com a destinació turística”.

Durant el matí, els participants al famtrip han visitat l’Espai Guinovart, lo Pardal, el Pilar Almenara i també han gaudit d’una vista guiada per nucli històric d’Agramunt passant per l’Església Santa Maria d’Agramunt, el pou de Gel, la Cisterna del Convent o el refugi antiaeri de l’església entre altres.

Després de dinar visitaran el Museu del Torró i la Xocolata, l’hípica Obrint Camí, i clouran la jornada amb una visita al Castell de Montclar.

Aquesta jornada ha estat possible gràcies a la col·laboració del Consell Comarcal de l’Urgell, la Diputació de Lleida i l’Ajuntament d’Agramunt.

Galeria d'imatges