Agramunt acull la Copa Federació de Bàsquet en categoria sènior

Els 8 millors equips de la província es disputaran el títol

DIJOUS 24 GENER 2019

Agramunt acollirà del 24 al 27 de gener la 9a Copa Federació Bàsquet Sènior Masculí 2019. Aquesta competició està organitzada per la Representació Territorial de Lleida de la Federació Catalana de Basquetbol amb la col·laboració del BAC i de l'Ajuntament d'Agramunt. 

La Copa Federació la disputen els 8 millors equips provincials lleidatans de la categoria sènior masculí un cop finalitzada la primera volta de la lliga. Els 4 primers classificats del dos grups de la lliga en règim de tots contra tots juguen la copa a través de 3 eliminatòries: quarts de final, semifinals i final. Aquests són els equips que disputaran la copa d'aquest any: CB Sicoris, CB Sedis, CB Peña Fragatina, CB Secà, CEP Vallfogona, CB Bellpuig, CB Calaf i l'equip local del BAC.

Les dues semifinals es jugaran el dissabte  27 de genera  a la tarda: la primera a les 18:15h entre els guanyadors dels partits del dijous i la segona a les 20h entre els guanyadors dels partits del divendres. La gran final es disputarà el diumenge  28 de genera a les 18h.

El Bàsquet Agramunt Club posarà a disposició del públic assistent una servei de bar amb entrepans i begudes. 

Aquest acte forma part del programa d'activitats del 25è aniversari del BAC. 

Galeria d'imatges