AGRAMUNT ADAPTA LA CURSA DE LA DONA A LA SITUACIÓ DE PANDÈMIA

Proposa diferents recorreguts per fer en tres caps de setmana diferents i amb grups de convivència

Cursa de la dona 2021
Cursa de la dona 2021

DILLUNS 08 FEBRER 2021

Agramunt canvia el format de la 9a edició de la Cursa de la Dona per tal d’adaptar-la a les mesures de seguretat i sanitàries decretades pel PROCICAT. L’objectiu de les regidories d’Igualtat i d’Esports és poder mantenir la prova, tant perquè és una activitat plenament consolidada dins del calendari esportiu de la localitat com per la seva vessant solidària: 1 euro de cada inscripció es dóna a l’Associació Catalunya Contra el Càncer.

Per tal d’evitar les aglomeracions que suposa una prova d’aquestes característiques, hi haurà tres caps de setmana per fer la cursa: 13 i 14 de març, 20 i 21 de març i 27 i 28 de març i tres recorreguts diferents, d’entre 6 i 8 quilòmetres, que s’hauran de fer de manera individual o amb grups de convivència o bombolla. A cada recorregut, a més, hi haurà un photocall, que servirà de waypoint, per tal que els participants puguin deixar constància d’haver fet la prova.

Les inscripcions es poden formalitzar a través de https://www.entrapolis.com/entrades/cursa-de-la-dona o de manera presencial a l’Oficina de Turisme.

Trobareu tota la informació a www.agramuntesports.cat